Ples
MENU 25 €/ osoba
MENU
Aperitív:
Vermut bianco s citrónom/ Hubert deLuxe
Studené predjedlo:
Prosciutto crudo s melónom cantalupe a rukolou
alebo
Divinová paštéta s lesným ovocím
Banketové pečivo
Hlavné jedlo:
Medajlónky z bravčovej panenky s dubákovou omáčkou
alebo
Kuracie prsia plnené mozzarellou,sušenými paradajkami, rukolový
šalátik so cherry paradajkami
Opekané zemiaky, dusená ryža s hráškom
Káva espresso s mliekom
Nealko mix 0,25 l fľaša
Biele víno Rizling rýnsky
Červené víno Frankovka
akostné suché / pol fľaše na osob
Dezertný zákusok alebo domáca štrúdľa
Slané pečivo: listové tyčinky alebo pagáčiky
Kapustnica domáca s chlebom
VEGETARIÁNSKE MENU
Prekladaná mozzarella s paradajkou a bazalkou
Tofu na ihle s medovou zeleninkou
Opekané zemiaky s petržlenovou vňaťkou
BEZLEPKOVÉ MENU
Prenájom priestorov – dohodou
obslužné 199 € / akcia do rána
Ubytovanie : dvojposteľová izba 56 € / izba / noc
+ 1,70 € magistrálny poplatok
Aranžmá – slávnostné prestieranie bez poplatku
Saténové návleky 2,50 € / ks.
Šatňa vo vlastnej réžii
Parkovné 8 € / auto / 2 autá grátis